Dormitorul este locul in care te regasesti pe tine insuti, unde te poti relaxa si te poti destinde, datorita faptului ca este spatiul tau de odihna.

Dormitorul tau ar trebui sa fie oaza ta personala, locul in care poti uita de orice problema.

Suntem incantati de faptul ca putem adopta noi tendinte si idei care sa ne transforme camerele.

Desigur, pentru unii oameni poate fi vorba doar de pozitionarea sau schimbarea unor detalii, cum ar fi pernele decorative, vazele, covoarele si altele.

Cu toate acestea, pentru altii, poate fi vorba mai degraba de schimbari mai vizibile si mai drastice in ceea ce priveste combinatiile de culori si de schimbarea completa a stilului de decorare.

Prin urmare, cu cat este mai bine decorat si proiectat, cu atat te vei bucura mai mult de fiecare moment petrecut acolo.

Pentru a realiza acest lucru, iata cateva sfaturi esentiale care vor transforma dormitorul tau intr-o oaza de relaxare.

Scoate in evidenta zona patului

Patul nu este doar locul in care ne odihnim, ci si un element de mobilier esential al incaperii, care atrage atentia in timpul zilei.

Pentru ca patul tau sa arate impecabil si sa aduca o pata de culoare care sa contribuie la conturarea personalitatii camerei, poti sa achizitionezi pilote si perne de calitate, pe care sa le imbraci in huse potrivite.

In prezent, din ce in ce mai multe persoane opteaza pentru paturi mari, duble sau king size, pentru a-si satisface exigentele de confort, motiv pentru care fiecare accesoriu folosit la decorarea patului trebuie sa aiba dimensiunile potrivite.

Pilota va avea aceeasi latime precum patul, sau chiar putin mai mare, pentru a-l acoperi, iar pernele vor trebui, de asemenea, sa fie bine proportionate cu dimensiunile pilotei si ale patului.

Patul poate avea un aspect aparte daca folosesti intr-un mod deosebit o cuvertura in culorile dorite.

Ar trebui sa ai in vedere faptul ca alegerea culorii pentru cuvertura de pat se realizeaza luand in considerare nuantele perdelelor si draperiilor.

Alege perdelele si draperiile potrivite

Citeste continuarea aici: Cum sa iti decorezi dormitorul rapid si simplu

{{clean}}

6 thoughts on “Cum sa iti decorezi dormitorul rapid si simplu

  1. Mi-au placut recomandarile practice pe care le-am gasit in acest articol, cum ar fi tehnici de relaxare sau modalitati de gestionare a stresului. Este important sa ne informam si sa invatam cum putem avea grija de sanatatea noastra mintala, iar acest articol este un bun punct de pornire.

  2. Articolul este foarte interesant si util pentru cei care doresc sa inteleaga mai bine mecanismele psihologice din spatele comportamentelor umane. Autorul abordeaza subiectul intr-un mod accesibil si ofera exemple concrete care ilustreaza conceptele prezentate.

  3. Articolul m-a convins sa imi fac timp pentru a incerca aceste exercitii de relaxare. Abordarea simpla si practica a informatiilor m-a captivat.

  4. Este impresionant cum o simpla tehnica de respiratie poate avea un impact atat de mare asupra starii noastre de bine. Multumesc pentru sfaturi!

  5. Mi-a placut modul in care autorul a prezentat avantajele si beneficiile practicarii exercitiilor de respiratie. Cu siguranta voi incerca si eu aceste tehnici.

  6. Articolul este foarte interesant si ofera multe informatii utile despre tehnici de relaxare. Ma bucur ca am descoperit aceasta resursa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *