Inelele au fascinat intotdeauna omenirea si au avut o mare semnificatie sociala de-a lungul veacurilor. Ce reprezinta ele si care este semnificatia inelelor? In primul rand, pentru logodna exista inele, iar pentru casatorie exista verighete.

Cercul inchis care nu are sfarsit, reprezinta dragostea fara sfarsit. In plus, cercul infinit reprezinta perfectiunea.

Inele de logodna

Cea mai populara varianta de inele de logodna este cel de aur alb. Cel putin aceasta varianta se afla in fruntea listei inelelor de logodna ideale pentru majoritatea femeilor. Inelele de logodna din aur alb sunt putin mai rezistente decat inelele din aur galben.

Stralucirea rece se potriveste perfect cu diamantele si pietrele pretioase colorate. Inelele de logodna din aur galben conving prin culoarea lor calda si flateaza fiecare femeie. Aurul este un metal relativ moale care poate fi usor deformat.

Prin urmare, un anumit aliaj ar trebui sa fie deja prezent, mai ales daca inelul de logodna este purtat pentru o perioada mai lunga de timp. Un inel de logodna din aur galben ar trebui sa fie realizat dintr-un aliaj 585, astfel incat, logodnica ta sa se bucure de el pentru o lunga perioada de timp.

Inele de argint

Argintul este un material care practic poate fi combinat cu orice. De aceea este deosebit de popular pentru multe femei si, de asemenea, intotdeauna potrivit ca un cadou. Un inel delicat de dama poate fi purtat la fel de bine in viata de zi cu zi ca si la ocazii festive.

Modelele de inele de argint arata calme si iti sustin aspectul. Cu o mica piatra pretioasa sau o gravura, poti face din inel ceva special. Indiferent daca ar trebui sa fie un inel clasic de argint fara decor sau daca esti in cautarea unei bijuterii cu totul deosebite, niciuna dintre dorintele tale nu ramane neimplinita.

Inele barbati

Citeste continuarea aici: Inele, bijuteriile simbol al infinitului

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

3 thoughts on “Inele, bijuteriile simbol al infinitului

  1. Recomand acest articol tuturor celor care se confrunta cu stresul si anxietatea, dar nu stiu cum sa faca fata acestor emotii negative. Informatiile oferite sunt utile si pot contribui la imbunatatirea calitatii vietii noastre.

  2. Mi-a placut modul in care autorul a abordat subiectul si a explicat diferite tehnici de relaxare si reducere a stresului. Este important sa constientizam impactul pe care stresul il are asupra sanatatii noastre si sa invatam cum sa-l gestionam eficient.

  3. Articolul este foarte interesant si ofera o perspectiva noua asupra modului in care putem gestiona stresul in viata de zi cu zi. Sfaturile practice prezentate sunt usor de implementat si cred ca vor fi de ajutor pentru multe persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *