Buzele naturale roz le confera femeilor o alura mai frumoasa si mai atractiva. Este o caracteristica fermecatoare pentru frumusetea unei femei, fiecare dorindu-si buze rozalii si fine.

Dar unele femei pot avea pielea de pe buze deteriorata sau mai inchisa la culoare. Exista o multime de factori ce va pot colora buzele precum fumatul, expunerea la lumina soarelui, cofeina, etc.

Chiar si folosirea unor produse cosmetice de proasta calitate, care sunt pline de chimicale daunatoare, pot influenta si innegri culoarea buzelor.

Nu trebuie sa cumparati produse scumpe pentru a avea buzele mult dorite. Trebuie doar sa urmati instructiunile de mai jos pentru a putea profita de acest tratament natural.

Remediul pentru buze rozalii si moi

Ingrediente:
250 ml de suc de lamaie

1 lingurita de zahar cristalizat

Mod de preparare:
1. Puneti 250 ml de suc de lamaie proaspat stors intr-un pahar.

2. Adaugati 1 lingurita de zahar cristalizat in sucul de lamaie.

3. Amestecati-le usor dar asigurati-va ca zaharul nu se dizolva total in suc.

4. Aplicati amestecul pe buze.

5. Frecati cu blandete pe buze.

6. Apoi, clatiti tesuturile moarte de pe buze folosind apa calduta.

7. Frecati putin suc de lamaie pe buze inainte de a va culca si lasati-l sa se absoarba de-a lungul noptii.

8. Repetati aceasta procedura pentru 5-6 zile si veti avea cele fine si cele mai rozalii buze din lume.

3 thoughts on “Un remediu natural pentru buze rozalii si fine in doar 10 minute!

  1. Sunt de acord cu ideea ca ascultarea activa este esentiala pentru o comunicare eficienta. Adesea, suntem preocupati doar sa ne exprimam propriile opinii, dar uitam sa ascultam cu atentie ce spun ceilalti. Abilitatea de a fi prezent si de a asculta cu atentie poate consolida legaturile dintre oameni si poate duce la rezolvarea conflictelor intr-un mod constructiv.

  2. Mi-a placut cum autorul a evidentiat importanta empatiei in comunicare. Este adevarat ca capacitatea de a ne pune in locul celuilalt si de a-i intelege emotiile poate imbunatati semnificativ calitatea relatiilor noastre. Sunt de acord ca dezvoltarea empatiei poate fi un proces continuu si trebuie sa fim deschisi sa o cultivam.

  3. Articolul este foarte interesant si ofera informatii valoroase despre importanta comunicarii nonverbale in relatiile interpersonale. Sunt de acord cu autorul ca gesturile, expresiile faciale si tonul vocii pot transmite mesaje puternice si pot influenta in mod semnificativ modul in care ne percepem reciproc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *