Modelele de covoare rotunde sunt probabil cele mai populare. Acest lucru se datoreaza faptului ca astfel de covoare arata foarte placut din punct de vedere estetic, jucand un rol universal.

In orice moment poate fi rulat si podelele pot fi spalate. Sunt fabricate manual sau pe masini specializate. Pretul este stabilit in functie de tipul de productie si sunt realizate din lana, matase, acril, viscoza, nailon, bumbac.

Exista multe optiuni, atat in diferite game de preturi, cat si in diferite dimensiuni si culori. Pretul depinde de marimea produsului si de materialul din care este fabricat. Diametrul unui covor rotund poate fi de la 40 cm pana la 400 cm.

Exista covoare pentru bucatarie, sufragerie, dormitoare, holuri. Schema de culori este diferita, dar, pentru nuantele inchise predomina violet, gri, maro, negru.

Pentru iubitorii de covoare rotunde in culori deschise, exista crem, bambus, transparent, multicolor, diferite nuante de roz etc.

Pentru camera copiilor covoarele rotunde sunt predominant verzi, albastre, roz, maro, argintii. Exista covoare sub forma de minge sau smiley, covoare cu numere si forme geometrice, covoare puzzle.

Covoare mici rotunde

O masa rotunda sau o masuta de cafea arata bine pe covoare mici rotunde, dar atunci cand combini mobilierul rotund cu un covor rotund de dimensiuni mici, trebuie sa existe o anumita armonie.

Trebuie doar sa fie suficient de mare pentru ca toate scaunele sa se potriveasca pe el.

In camerele de zi si studiourile spatioase in care designul si mobilierul au fost reduse la minimum, poti cumpara cateva covoare mici rotunde.

Nu iti fie teama sa combini covoare de diferite forme intr-o camera mare, evidentiind anumite zone ale acesteia.

Citeste continuarea aici: Covoare rotunde si ovale pentru casa ta

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

3 thoughts on “Covoare rotunde si ovale pentru casa ta

  1. Am apreciat faptul ca articolul ofera solutii practice pentru parinti si profesionisti care lucreaza cu adolescentii. Sugestiile de comunicare non-violenta si de stabilire a unor limite clare sunt foarte utile si ar trebui sa fie implementate in interactiunea cu acest grup de varsta.

  2. Mi-a placut modul in care autorul a abordat subiectul comunicarii eficiente cu adolescentii. Este adevarat ca este necesar sa fim empatici si sa nu judecam comportamentul lor fara a intelege motivatiile din spatele acestuia. Comunicarea deschisa si sincera poate duce la rezultate pozitive in relatia cu adolescentii.

  3. Articolul este foarte interesant si ofera multe informatii utile despre psihologia adolescentilor. Sunt de acord cu ideea ca este important sa intelegem cum functioneaza mintea adolescentilor pentru a-i putea ajuta sa treaca cu succes peste problemele specifice acestei perioade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *