Exista creioane colorate in toate culorile si formele si de asemenea, tipuri de creioane colorate profesionale. Nu numai cei care au copii cunosc aceste posibilitati de a picta sau a desena imagini.


Creioanele colorate sunt disponibile in mai multe variante si pentru fiecare cerinta artistica. Poti cumpara creioane colorate pentru copii mici sau poti opta pentru seturi de creioane colorate potrivite pentru incepatori sau artisti profesionisti.

Sunt disponibile, de asemenea, in diverse baze. Important pentru fiecare creion colorant este nivelul de pigment care poate fi mai slab sau mai puternic. Acest lucru asigura intensitatea culorilor. Plumbul este, de asemenea, crucial si depinde si de sentimentele personale.

Creioane colorate profesionale

Pastelurile policrom pentru artisti contin o cantitate mare de pigmenti, dar nu contin hidratante si ceara si sunt creioane colorate profesionale. Cu aceste creioane profesionale se pot crea tranzitii netede intre culori.

Pastelurile policrom sunt mai dure decat pastelurile cu ulei moale si sunt foarte potrivite pentru vopsire. Forma lor patrata ajuta la desenarea detaliilor foarte fine, precum si la umbrirea mai mare.

Creioanele profesionale pentru artisti se caracterizeaza prin durabilitate, economie de utilizare si aderenta exceptionala la hartie, carton, lemn si piatra. Este necesara o fixare foarte mica pentru a se asigura ca stralucirea culorilor este mentinuta.

Pastelurile uscate policromos pentru artisti pot fi macinate pana la o pulbere fina cu ajutorul smirghelului si amestecate cu ulei, mediu vegetal sau acrilic pentru a obtine vopsea. Acoperirea extrema si tonurile intense vin in seturi de 24 si 60 de culori.

Pastelurile nu pot fi amestecate inainte de utilizare ca si alte tipuri de vopsele, astfel incat fiecare culoare are o gama larga de nuante. Nuantele mai palide se obtin prin adaugarea treptata de alb pentru a obtine culoarea exacta, iar cele mai inchise, prin adaugarea de negru.

Pastelurile uscate sunt moi si dure. Cele moi sunt cel mai adesea folosite, deoarece se obtin nuante catifelate si acest lucru le face atractive pentru utilizatori.

Acestea contin mai multi coloranti si mai putin liant si, prin urmare, stratul de colorare neted si dens este foarte bogat in efecte. Pastelurile moi sunt usor de aplicat, deoarece necesita foarte putina presiune.

Citeste continuarea aici: Creioane colorate pentru copii, amatori si profesionisti

{{clean2}}
{{clean3}}