Din ce in ce mai multi oameni opteaza pentru o locuinta mica si practica.

Atunci cand locuiesti intr-un spatiu mic, ai nevoie cel mai mult de dulapuri pentru a depozita toate acele lucruri pe care le acumulezi in timp.

Casele mici sunt foarte confortabile si convenabile, dar pot fi coplesitoare daca nu tinem cont de distributia si decorarea lor.

Acest sentiment de confort, organizare si spatialitate trebuie sa fie insotit de un decor simplu, care sa nu neglijeze utilizarea culorilor, a accesoriilor cu o nota chic si, bineinteles, a mobilierului cu dubla functionalitate.

Pentru a te ajuta sa dai viata fiecaruia dintre aceste spatii care alcatuiesc casa ta, iti dezvaluim cele mai bune sfaturi pentru amenajarea unui apartament, studio sau garsoniera atunci cand spatiul este limitat.

Elaboreaza un plan sau o schita a casei

Inainte de orice actiune, ar trebui sa ai in vedere realizarea unui plan al locuintei, astfel incat sa stii exact unde vei aseza fiecare lucru care va sta la baza unei amenajari exceptionale.

Fa schita pe hartie ca sa vezi clar unde vor fi amplasate piesele de mobilier sau obiectele de decor, cat spatiu vei mai avea disponibil pentru o canapea sau pentru un fotoliu, sau cat de mare ar trebui sa fie covorul pe care il vei achizitiona.

Fiecare dintre aceste lucruri reprezinta, de fapt, o parte dintr-un ansamblu, asa ca, la nevoie, te poti sfatui chiar si cu specialisti din domeniul constructiilor sau al amenajarilor interioare.

Acestia iti pot sugera ce actiuni poti intreprinde astfel incat amenajarea micutei tale locuinte sa fie una exceptionala.

Alege mobila deschisa la culoare

Daca vrei sa faci o amenajare ideala pentru locuinta ta, afla ca exista cateva trucuri care te pot ajuta sa obtii senzatia de spatiu marit.

Fireste, va fi o iluzie optica, insa, la nivel vizual, te vei simti mult mai confortabil intr-un spatiu care pare mai mare.

Citeste continuarea aici: Amenajarea unei locuinte atunci cand spatiul este limitat

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

3 thoughts on “Amenajarea unei locuinte atunci cand spatiul este limitat

  1. Sunt impresionat de profunzimea analizei prezentate in acest articol si de abordarea empatica a autorului fata de cititori. Am gasit raspunsuri la multe intrebari legate de emotii si cum sa le gestionam eficient pentru a avea o viata mai echilibrata si fericita.

  2. Autorul acestui articol abordeaza subiectul emotiilor intr-un mod foarte clar si accesibil. Mi-a placut cum a prezentat diferite strategii pentru gestionarea stresului si anxietatii, oferind exemple concrete si usor de aplicat in viata de zi cu zi.

  3. Articolul de pe site-ul psihologu.ro este foarte interesant si ofera multe informatii valoroase despre gestionarea emotiilor. Am invatat multe lucruri noi citind acest articol si il recomand cu caldura tuturor celor interesati de dezvoltarea personala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *