Daca vorbim de accesorii si decoratiuni pentru locuinta, cu siguranta, spunem tablouri. Iar oferta noastra este foarte variata, de la tablouri canvas perfecte pentru orice incapere moderna cu estetica rafinata, la tablouri personalizate, variante ce aduc un plus de mister intregului ambient.


Tablourile canvas existente se disting prin aspect premium, coloristica bogata, tematica antrenanta si rezistenta ridicata. Aceste caracteristici fac ca orice optiune selectat – peisaje, obiecte, natura statica, imagini urbane, masini, dragoste, tablouri abstracte ori fantezia – sa fie perfecta pentru imbogatirea estetica a locuintei.

Gasesti o varietate mare de tablouri living, tablouri dormitor, tablouri moderne, ai diferite dimensiuni si forme din care le poti alege pe cele reprezentative.

Tablouri pictate – clasice, dar mereu in tendinte

Tablourile clasice realizate din vopsele pe panze din bumbac continua sa fie elemente decorative de efect. Acestea reusesc sa surprinda frumusetea naturii, a omului ori scene foarte realiste si trezesc emotii intense, fapt pentru care continua sa fie atat de populare.

Daca alegi tablouri pictate pentru locuinta, alegi inspirat. Opteaza pentru rame tablouri adecvate si vei crea un decor pretios, rafinat, ce denota bun gust.

Tablouri cu licheni – natura in livingul tau

Tablourile cu licheni stabilizati au devenit foarte populare. Culorile vibrante ale acestor plante sunt energizante, insa datorita tehnicilor de realizare, produsele finale sunt adevarate creatii artistice, decoratiuni cu suflet inspirate.

Poti alege tablouri cu licheni pentru decorarea unui living modern, pentru a crea un spatiu calm in bucatarie open space ori pentru a-l oferi in dar persoanelor dragi pe care le apreciezi.

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}