Exista o mare varietate de diferite tipuri de galerii perdele, cu detalii de montare separate, sine perdea tavan, sina dubla pentru perdea si draperie etc.

Ele difera atat prin aspect, cat si prin materialele de constructie. Pentru a alege un model specific de galerie pentru perdea, este recomandabil sa iei in considerare cu atentie ceea ce ai nevoie – dimensiune, forma, design, material si metoda de atasare (pe un perete sau pe tavan).

In plus, este bine sa tii cont de alegerea perdelelor, de greutatea lor si de modul in care sunt atasate la galerie – cleme, inele sau altele, in functie de model.

Sina perdea

Sina perdea nu ofera o gama larga de design si forma, ci difera doar prin numarul de canale pentru suspendarea perdelelor sau a draperiilor. Sina din PVC este preferata de persoanele care nu vor sa accentueze tavanele, ci perdelele si draperiile.

Sina din PVC este o solutie economica pentru suspendarea perdelelor si a draperiilor, iar instalarea in sine este extrem de usoara si rapida. De asemenea, este functionala si rezistenta la umiditate si schimbari de temperatura.

Capacitatea lor de a se indoi, le face potrivite chiar si pentru ferestrele nestandardizate. Sinele pentru perdele sunt o solutie eleganta, moderna si economica pentru asezarea perdelelor si a draperiilor.

Sina perdea tavan

Noile modele de sina perdea tavan pot avea chiar si pana la trei canale, dar cel mai adesea, pot fi gasite cu unul sau doua si au capacitatea de a se atasa la tavan.

Pe piata poti gasi o gama larga de sine din PVC cu un singur canal sau cu doua canale, de diferite lungimi, care reprezinta o alternativa excelenta la optiunile traditionale, deoarece sunt convenabile in special pentru incaperile in care distanta dintre fereastra si tavan este prea mica pentru a monta o galerie standard.

In grupa de produse de sine perdea tavan poti gasi, de asemenea, o sina tavan cu un unghi cu doua fete de tipul barei T. Aceasta sina poate fi usor indoita pentru a fi montata pe tavan sub forma unui arc.

Citeste continuarea aici: Galerii perdele – tipuri si modele de draperii

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

3 thoughts on “Galerii perdele – tipuri si modele de draperii

  1. Sunt de acord cu recomandarile din articol privind practicarea mindfulness-ului si meditatiei pentru a ne mentine echilibrati emotional si pentru a reduce nivelul de stres. Este esential sa gasim metode eficiente de relaxare si de gestionare a emotiilor negative in societatea agitata in care traim.

  2. Mi-a placut faptul ca autorul a subliniat importanta comunicarii nonverbale in relationarea cu ceilalti si cum putem folosi aceasta forma de comunicare pentru a intelege si gestiona mai bine emotiile noastre. Este adevarat ca limbajul corpului poate transmite multe informatii despre starea noastra emotionala.

  3. Articolul ofera o perspectiva interesanta asupra modului in care emotiile pot influenta comportamentul nostru si cum putem invata sa le gestionam mai eficient. Sunt de acord cu ideea ca autoconstientizarea este cheia pentru a ne controla reactiile emotionale si a avea relatii interpersonale mai sanatoase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *