Fie pentru ca locuiesti departe de cei dragi, fie pentru ca ai chef sa ii gazduiesti acasa fara niciun motiv aparent, sa ai o camera de oaspeti in sens al cuvantului la tine acasa, poate fi acea incapere care iti lipseste si pe care nu prea stii cum sa o amenajezi.

Cu totii ne dorim sa fim gazde bune, asa cum ne place sa ne simtim bineveniti atunci cand vizitam casele familiei sau ale prietenilor nostri.

Din acest motiv, este important ca acestia sa se simta confortabil in casa noastra si sa simta ca au un pic de spatiu pentru ei insisi in timpul sederii lor.

O masuta de cafea sau un fotoliu fix pot fi tot ceea ce au nevoie pentru a-si face sederea acasa cat mai confortabila.

Fie ca este vorba de a face camera de oaspeti sa para mai mare sau pentru ca vrei ca oaspetii tai sa aiba ceea ce le trebuie, fara ca nimic altceva sa le ingreuneze sederea, a dispune exact de cele necesare in aceasta incapere va fi un aspect de care trebuie sa tii cont in decorarea camerei de oaspeti.

Iata asadar, ce trebuie sa faci, pentru a fi mereu pregatit atunci cand trebuie sa gazduiesti musafirii peste noapte.

Pregatirea zonei pentru odihna

Poate ca prietenii sau rudele tale au avut de parcurs un drum lung inainte de a ajunge la tine, iar atunci, cel mai probabil, vor dori sa se odihneasca.

Oricare ar fi situatia, cert este ca spatiul pentru odihna trebuie sa fie pregatit, astfel incat acestia sa se simta ca acasa.

Ne petrecem aproape o treime din viata dormind, asadar in amenajarea patului e nevoie sa fii atent la cele mai mici detalii.

Alegand lenjeria de pat potrivita si husa pentru pilota, vei reusi sa le oferi invitatilor tai o experienta placuta si confortabila, atat de necesara unui somn odihnitor.

Achizitioneaza si o cuvertura de pat care sa protejeze patul si lenjeriile, dar si sa ofere un aspect unitar patului, astfel incat acesta sa se incadreze pe deplin in estetica stilului in care este amenajata camera.

Nu uita nici de perne, pentru ca acestea joaca un rol foarte important in calitatea somnului invitatilor tai.

O perna de calitate va oferi un somn mai odihnitor, iar prietenii tai se vor trezi odihniti a doua zi dimineata, fiind gata pentru orice le rezerva ziua.

Alege mobilierul potrivit pentru camera

Va trebui sa respecti proportiile camerei, astfel incat mobilierul sa poata fi integrat cu usurinta.

Citeste continuarea aici: Cum sa amenajezi camera de oaspeti simplu si rapid

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}